Even voorstellen…

Iris is geboren in 1987, dol op (never-ending) to-do-lists, inspirerende mensen, serieuze gezelligheid, duizendgedachtenmomentjes met een doel, zeilen, het onderzoeken van drijfveren, heel veel lachen en sporten. Verder houdt ze niet zo van het woordje ‘moeten’, schijnt ze best creatief te zijn en is ze middels dit blog erachter gekomen dat ze schrijven fantastisch vindt!

In september 2012 is ze afgestudeerd in de bewegingswetenschappen, richting sportpsychologie. Ze heeft er bewust voor gekozen om niet gelijk te solliciteren voor een ‘grotemensenbaan’, maar om zich eerst verder te oriënteren en te kijken wat er op haar pad zou komen. Ondanks dat dit doodeng was, heeft deze keuze haar een hoop gebracht. Zo is ze onverwachts bijna drie maanden in Tanzania geweest. Haar ‘kleinemeisjesdroom’ is in vervulling gegaan, aangezien ze sinds 2013 schipper is op zeiljachten in Griekenland en Kroatië. Als gevolg van het schrijven over deze avonturen is haar gevraagd om een boek te herschrijven over chronische vermoeidheid, wat in 2014 is verschenen. Inmiddels is ze werkzaam als docent en geeft ze zeilles op kajuitjachten in Nederland.

Tijdens de Griekenland opleiding in 2013 is ze, heel cliché, verliefd geworden op jawel… haar trainer Koen:)

Koen (1990) is opgegroeid in Velp en via stages tijdens zijn opleiding CIOS watersport Heerenveen als kajuitjacht instructeur bij Amorgos beland. Inmiddels werkt hij hier ook op kantoor, traint hij nieuwe instructeurs en verkoopt hij zeillessen op het Markermeer en zeilvakanties in Griekenland en Kroatië.

De zeilboot Immaqa is een Jeanneau Sun Odyssey 36.2. Het jacht is 10.8 meter lang en steekt 1.40 diep.

Als je benieuwd bent waar de Immaqa nu ligt, kun je ons volgen met deze link: http://www.myshiptracking.com/nl/?mmsi=244060761